Werkervaring

Werkervaring

 

In 2017 heb ik Spijkermarketing geholpen met het design voor de website van Klara en Atul over Himalaya yoga en Mindfulness.

 

In 2016 en 2017 ben ik mee gegaan op muziek kamp van de muziekschool Backstage en heb ik veel foto's en video's gemaakt. Deze video's heb ik bewerkt tot een lopend filmpje en in 2017 heb ik daarnaast nog een fotoboek gemaakt voor de muziekschool waar ze erg blij mee zijn.

 

In 2005 ben ik begonnen met het nieuwe design voor de website van TDD Enginering

Dit heb ik niet alleen gedaan, het was een lastige klus aangezien ik nog weinig ervaring had. Ik heb er veel van geleerd en het was een mooie ervaring!

Stage ervaring

Op de Middelbare school begon ik aan mijn eerste werkervaring, door middel van stages. Deze waren erg kort, ongeveer 3 weken. Je kunt dit ook wel snuffelstages noemen.
Hierdoor heb ik mijzelf erg breed georiënteerd in wat er mogelijk is in het werkende leven.
Ik heb gezien wat de verschillende mogelijkheden zijn binnen een bedrijf en wat mij het meest aansprak. De hoeveelheid stages die de Vrije School mij aanbood ben ik heel erg dankbaar! Anders had ik nu waarschijnlijk nog steeds niet geweten wat ik wil.

De stages vond ik altijd super leuk! Ik ben begonnen in een bakkerij. Daarna ben ik naar een kinderdagverblijf gegaan, toen bij een congrescentrum in de catering en het laatste jaar bij een lagere school als klassenassistente en bij een mediabedrijf.

Het ROC biedt stages aan van een half jaar full time. Zo kun je eerst in het bedrijf leren werken en vervolgens kun je het bedrijf ook nog iets bieden. Hierdoor krijg je ook veel werkervaring!
Mijn eerste stage was bij Podium De Vorstin in Hilversum.

En mijn 2e stage vind plaats bij Brayn. Dit is een reclame studio

Scroll to top