Portfolio

Anja Design

Digitale visitekaartjes

Als ontwerper werk ik inmiddels al een tijdje bij bizzerd. Hier maak ik voor grote en kleine klanten digitale visitekaartjes. Eenvoudig, praktisch en duurzaam!

Bekijk meer!

Drukwerk

Tijdens onder andere mijn stages ben ik bezig geweest met het ontwerpen van drukwerk.

Bekijk meer!

Anja design - Spitwerk

Websites

Op mijn stages ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met Wordpres. Ik ben hier mee verder gegaan en heb inmiddels verschillende websites online staan.

Bekijk meer!

Drukwerk

Ook bij een digitaal bureau als bizzerd komt er soms drukwerk aan te pas.

Bekijk meer!

Hogeschool-Utrecht_App_bibliotheek_Anjadesign

App prototype

Vanuit mijn studie heb ik met mijn groepje een app-prototype gemaakt voor de bibliotheek. Binnen een complexe opdracht was deze app een klein onderdeel.

Bekijk meer!

Anja design - IDD-Parts

Animaties

Film en animatie is iets dat ik als creatieveling leuk vind om er bij te doen.

Bekijk meer!

Concepting

Heb je een goed concept? Of heb je hier hulp bij nodig? Wie is je doelgroep en wat verwachten ze van jou? Wat is je verhaal? Dit alles samen kan een concept vormen en een concept vormt de basis van je hele organisatie. Het is daarom heel belangrijk om hier bij stil te staan voordat je dure campagnes gaat uitvoeren. Ik kan je helpen bij het bedenken en doorvoeren van een concept!

Ontwerpen

Wil je iets laten ontwerpen? Alles kan, denk bijvoorbeeld aan een website, een poster, een bakfiets of een visitekaartje (analoog/digitaal). Laat het weten en ik kan je helpen!

Maken

Als je op zoek bent naar een echte specialist, dan ben ik dit niet. Maar mijn netwerk groeit, als ik niet de geschikte persoon ben voor jouw project kan ik je wellicht helpen aan een specialist in het vakgebied dat je zoekt. Laat het weten!

Scroll to top