Portfolio

Onderzoek

Voordat een project begint is het belangrijk om onderzoek te doen. Er zijn verschillende methoden om onderzoeken uit te voeren. Persoonlijk praat ik graag met mensen, denk aan de doelgroep, professionals, experts of collega's. Met de verhalen van anderen kom ik vaak op nieuwe inzichten die het onderzoek verder kunnen helpen. Ook Co-Creatie of creatieve brainstormsessies werken voor mij goed.

Concepting

Heb je een goed concept? Of heb je hier hulp bij nodig? Wie is je doelgroep en wat verwachten ze van jou? Wat is je verhaal? Dit alles samen kan een concept vormen en een concept vormt de basis van je hele organisatie. Het is daarom heel belangrijk om hier bij stil te staan voordat je dure campagnes gaat uitvoeren. Ook kan brainstormen enorm helpen bij het creëren van een concept en al deze dingen doe ik graag!

Opleveren

Ik ben creatief, flexibel en breed inzetbaar. Ik kan van alles maken en op diverse vlakken begeleiden. Maar als je op zoek bent naar een echte specialist, dan ben ik dit niet. Mijn netwerk groeit, dus als ik niet de geschikte persoon ben voor jouw project kan ik je wellicht helpen aan een specialist in het vakgebied dat je zoekt. Wel heb ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Wanneer ik deel uitmaak van een projectgroep zal ik er altijd voor zorgen dat het werk dat geleverd wordt voldoet aan alle eisen met een beetje extra.

Digitale visitekaartjes

Als ontwerper werk ik inmiddels al een tijdje bij bizzerd. Hier maak ik voor grote en kleine klanten digitale visitekaartjes. Eenvoudig, praktisch en duurzaam!

Bekijk meer!

Drukwerk

Tijdens onder andere mijn stages ben ik bezig geweest met het ontwerpen van drukwerk.

Bekijk meer!

Anja design - Spitwerk

Websites

Op mijn stages ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met Wordpres. Ik ben hier mee verder gegaan en heb inmiddels verschillende websites online staan.

Bekijk meer!

Drukwerk

Ook bij een digitaal bureau als bizzerd komt er soms drukwerk aan te pas.

Bekijk meer!

Hogeschool-Utrecht_App_bibliotheek_Anjadesign

App prototype

Vanuit mijn studie heb ik met mijn groepje een app-prototype gemaakt voor de bibliotheek. Binnen een complexe opdracht was deze app een klein onderdeel.

Bekijk meer!

Anja design - IDD-Parts

Animaties

Film en animatie is iets dat ik als creatieveling leuk vind om er bij te doen.

Bekijk meer!

Scroll to top