Home

Understand

Om een project te laten slagen is het erg belangrijk om te weten waar het over gaat, wat de doelgroep is en of de resultaten die je bedacht hebt wel werken in de praktijk. Er zijn heel veel onderzoeksmethodes om te gebruiken. Met de juiste methodes is het onderzoek doen erg leuk! Mijn voorkeur gaat uit naar interviewen met doelgroepen, professionals en experts ten opzichte van deskresearch.

Create

Met behulp van brainstormen in teamverband kunnen er hele unieke en waardevolle concepten ontstaan. Ik kan heel enthousiast worden van een gaaf concept maar kan hier ook realistisch naar kijken. Er zijn voor mij vaak redenen om te gaan testen of de concepten ook daadwerkelijk werken. Of het aansluit bij de doelgroep en of het in de praktijk gaat werken. Concepting aan de hand van onderzoek en het hieruit creƫren van een unieke oplossing vind ik echt mega leuk!

Deliver

Het opleveren van concepten, het structureren van een team, het doorlopen van de juiste stapjes in een project en het bij elkaar brengen van concepten en onderzoek om dit op de juiste wijze te presenteren aan een opdrachtgever vind ik heel erg belangrijk. Goede communicatie is "the key" in een teamproject. Communicatie naar elkaar, de doelgroep en naar de opdrachtgever. Ik kan goed overzicht bewaren en ik durf de leiding op me te nemen maar kan ook goed functioneren wanneer iemand anders de leiding heeft.

Er is meer

Bekijk het uitgebreide deel van mijn portfolio hier. Dit zijn projecten van langer geleden die minder relevant voor NU zijn, maar wel een beeld geven van ervaringen die ik heb.

Scroll to top