Film

Film/Animatie

Instructie video

Zo maak je jouw account aan bij bizzerd. Dit is een instructie video uit een serie van 3 korte filmpjes.

Bekijk de video met geluid hier!

Instructie video

Wat is bizzerd, is de eerste video in een serie van 3 waarin klanten van bizzerd eenvoudig zelfstandig kunnen beginnen.

Bekijk de video met geluid hier!

Instructie video

Zo ontwerp jij jouw bizzerd, is een instructie video uit een serie van 3 waarin uitgelegd wordt hoe klanten zelf hun digitale visitekaartje kunnen ontwerpen.

Bekijk de video met geluid hier!

Anja design - IDD-Parts

Logo animatie

Voor IDD-Parts heb ik tijdens mijn stage bij Brayn een animatie gemaakt van het nieuwe logo.

Bekijk de animatie hier!

Anja design - Flexiforce

Filmpjes

Voor FlexiForce heb ik tijdens mijn stage bij Brayn geholpen bij het maken van diverse korte filmpjes, 30 seconde per stuk.

Bekijk meer!

Ik heb het schilderij “Galatea of the Spheres” van Dali met behulp van Adobe Photoshop en After Effects omgetoverd tot een bewegend schilderij.
Tijdens mijn stage bij Brayn heb ik voor SuperJack deze animatie gemaakt ter ondersteuning van de Infographic. Bekijk meer!
Dit is een stop-motion animatie gemaakt van klei.
Concepting

Heb je een goed concept? Of heb je hier hulp bij nodig? Wie is je doelgroep en wat verwachten ze van jou? Wat is je verhaal? Dit alles samen kan een concept vormen en een concept vormt de basis van je hele organisatie. Het is daarom heel belangrijk om hier bij stil te staan voordat je dure campagnes gaat uitvoeren. Ik kan je helpen bij het bedenken en doorvoeren van een concept!

Ontwerpen

Wil je iets laten ontwerpen? Alles kan, denk bijvoorbeeld aan een website, een poster, een bakfiets of een visitekaartje (analoog/digitaal). Laat het weten en ik kan je helpen!

Maken

Als je op zoek bent naar een echte specialist, dan ben ik dit niet. Maar mijn netwerk groeit, als ik niet de geschikte persoon ben voor jouw project kan ik je wellicht helpen aan een specialist in het vakgebied dat je zoekt. Laat het weten!

Scroll to top