Energieke Verhalen

Energieke Verhalen

De Provincie Utrecht en ANNE zijn via Academie van de Stad in contact gekomen met de HU en hierdoor is er een Honours opdracht ontstaan waarin CMD studenten in samenwerking met Journalistiek studenten konden werken aan deze opdracht.

Het doel van de opdracht was om de website van Energieke Verhalen uit te breiden, in te vullen en te verbeteren. Dit hebben we gedaan doormiddel van interviews met energieke (duurzame) initiatieven voornamelijk in de Utrechtse wijk Overvecht.

Deze opdracht hebben we uitgevoerd met een team dat bestond uit één Journalistiek student (Gijs) en vijf CMD studenten (Alec, Demi, Damian, Melian en ik). We deden dit allemaal als Honours project waardoor het naast de huidige studie liep en extra verdiepende en inspirerende inzichten gaf. Het was een leuk en erg leerzaam project.

Logo's

De voormalige website van Energieke Verhalen had nog geen logo of überhaupt een eigen identiteit/stijl. Om het project en de website te promoten met behulp van een campagne, was het naar onze mening belangrijk om hier een logo bij te maken. Uiteindelijk hebben Alec en ik samen dit logo gemaakt voor het Energieke Verhalen project.

Campagne

Veel mensen zijn altijd gek op merchandise, vooral truien en doppers zijn populair. Wij hebben voor de huisstijl dan ook Hoodies ontworpen die gedragen kunnen worden ter promotie van het platform maar ook verkocht kunnen worden in een webshop aan mensen die mee willen doen.

 

Er is meer

Bekijk het uitgebreide deel van mijn portfolio hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top