Drukwerk

Bakfiets

Eén van de guiding principles van bizzerd is "duurzaam", vandaar de bakfiets i.p.v. een auto. Deze bakfiets moet reclame maken voor de eenvoudige, praktische en duurzame visitekaartjes van bizzerd.

Bekijk meer!

Banners

Voor Rijkswaterstaat heb ik tijdens mijn stage ook mee mogen werken aan roll up banners.

Bekijk meer!

Anja design - Alcomex

Vrachtwagen

In mijn stageperiode bij Brayn kwam de klant Alcomex met de vraag om een ontwerp te maken voor hun vrachtwagen oplegger. Hier mocht ik aan mee werken en ze hebben mijn ontwerp uiteindelijk gekozen!

Bekijk meer!

Anja design - Matex

Brochure

Aan deze A4 Brochure voor Matex heb ik meegewerkt tijdens mijn stage bij Brayn. Het tekst en beeldmateriaal veranderde steeds waardoor dit een hele goede InDesign opdracht voor mij was.

Bekijk meer!

Magazine

Voor Pepsico mocht ik de opmaak van de Franstalige versie van PepTalk verzorgen. Dit is een magazine dat 1x per jaar door Sabel Communicatie gemaakt word, toevallig net in mijn stage periode.

Bekijk meer!

Jaarverslag

Tijdens mijn stage bij Sabel Communicatie heb ik voor de IMC Weekendschool het jaarverslag opgemaakt.

Bekijk meer!

Anja design - IDD-Parts

Visitekaartjes

Visitekaartjes heb ik ook tijdens mijn stage bij Brayn mogen maken. Onder andere voor de klant IDD-Parts die net een nieuwe huisstijl hadden ontwikkeld.

Bekijk meer!

Infographic

SuperJack was tijdens mijn stage bij Brayn een grote klant. Hier mocht ik ook verschillende opdrachten voor doen. Ik heb alle soorten deur openers in kaart gebracht en vormgegeven in deze Infographic.

Bekijk meer!

Flyer boekje

Petje Af waren tijdens mijn stage bij Brayn de bovenburen. Voor hen heb ik tijdens mijn stage dit flyer boekje gemaakt.

Bekijk meer!

Poster

Deze Shepard Fairy remake heb ik gemaakt tijdens een project op mijn MBO opleiding Mediavormgeving.

Poster

Dit is een iteratie op het bekende Obama Hope Poster. Dit poster heb ik gemaakt als oefening in het programma Illustrator van Adobe.

Anja design - DeVorstin

Poster

Tijdens mijn stage bij de Vorstin heb ik me vooral bezig gehouden met het maken van posters en flyers. Dit was mijn eerste stage en hierna heb ik er heel veel bijgeleerd.

Bekijk meer!

Concepting

Heb je een goed concept? Of heb je hier hulp bij nodig? Wie is je doelgroep en wat verwachten ze van jou? Wat is je verhaal? Dit alles samen kan een concept vormen en een concept vormt de basis van je hele organisatie. Het is daarom heel belangrijk om hier bij stil te staan voordat je dure campagnes gaat uitvoeren. Ik kan je helpen bij het bedenken en doorvoeren van een concept!

Ontwerpen

Wil je iets laten ontwerpen? Alles kan, denk bijvoorbeeld aan een website, een poster, een bakfiets of een visitekaartje (analoog/digitaal). Laat het weten en ik kan je helpen!

Maken

Als je op zoek bent naar een echte specialist, dan ben ik dit niet. Maar mijn netwerk groeit, als ik niet de geschikte persoon ben voor jouw project kan ik je wellicht helpen aan een specialist in het vakgebied dat je zoekt. Laat het weten!

Scroll to top