Digitaal

Pfiser

Pfizer - Digitaal visitekaartje

Als ontwerper bij bizzerd heb ik voor diverse klanten een digitaal visitekaartje mogen ontwerpen. Pfizer is hier 1 van.

Bekijk meer!

KNHB

KNHB - Digitaal visitekaartje

Als ontwerper bij bizzerd heb ik voor diverse klanten een digitaal visitekaartje mogen ontwerpen. De KNHB is hier 1 van.

Bekijk meer!

Make A Wish

Make-A-Wish - Digitaal visitekaartje

Als ontwerper bij bizzerd heb ik voor diverse klanten een digitaal visitekaartje mogen ontwerpen. Make-A-Wish was de eerste klant waarvoor ik een digitaal visitekaartje ontworpen heb. Dit was nog tijdens mijn stage bij Sabel Communicatie.

Bekijk meer!

Zero-e - Website

Voor Zero-e heb ik een eenvoudige WordPress website gemaakt. Zij willen het werken aan schone voertuigen veilig laten verlopen en zijn koplopers in het PGS-26 en PGS-28 beleid.

Bekijk de website hier

Wat ga ik lezen - Website

In samenwerking met Annemijn beheer ik een website over boekrecensies. Ik heb deze website gemaakt en zij leest graag boeken. Annemijn schrijft daarom alle verhalen op deze website en dit was mijn eerste experiment met affiliate marketing. Er zijn verschillende doorverwijs linkjes naar bol.com en Storytel waarmee wij een heel klein beetje geld verdienen.

Bekijk de website hier!

Bizzerd - Website

Bizzerd was toe aan een nieuwe website. Ik ben hiermee begonnen in samenwerking met Bram en Rianne. De website die momenteel online staat, is nog de verouderde versie.

Bekijk de website hier!

Sabel Communicatie - Website

Tijdens mijn stage bij Sabel Communicatie mocht ik mij ook bemoeien met de nieuwe website. Dit was in samenwerking met Social Elephant, die een uniek thema gemaakt hadden voor Sabel waarin ze eenvoudig hun eigen website konden beheren.

Bekijk meer!

FlexiForce - Website

Tijdens mijn stage bij Brayn mocht ik helpen bij het updaten van een heel aantal berichten op de website van FlexiForce.

Bekijk meer!

Anja design - Spitwerk

Spitwerk - Website

Voor Spitwerk mocht ik tijdens mijn stage bij Brayn een website maken en opleveren. Deze website is gemaakt met behulp van WordPress.

Bekijk meer!

App

Dit app prototype heb ik gemaakt tijdens mijn eerste kennismaking met het programma Adobe XD op mijn MBO opleiding Mediavormgeving.

Bekijk de app!

Bibliotheek - App

Voor een project aan de Hogeschool Utrecht (studie CMD) heb ik met mijn team een app-prototype gemaakt voor de Bibliotheek. Binnen een complexe (fictieve) opdracht was deze app een klein onderdeel.

Bekijk de app!

Concepting

Heb je een goed concept? Of heb je hier hulp bij nodig? Wie is je doelgroep en wat verwachten ze van jou? Wat is je verhaal? Dit alles samen kan een concept vormen en een concept vormt de basis van je hele organisatie. Het is daarom heel belangrijk om hier bij stil te staan voordat je dure campagnes gaat uitvoeren. Ik kan je helpen bij het bedenken en doorvoeren van een concept!

Ontwerpen

Wil je iets laten ontwerpen? Alles kan, denk bijvoorbeeld aan een website, een poster, een bakfiets of een visitekaartje (analoog/digitaal). Laat het weten en ik kan je helpen!

Maken

Als je op zoek bent naar een echte specialist, dan ben ik dit niet. Maar mijn netwerk groeit, als ik niet de geschikte persoon ben voor jouw project kan ik je wellicht helpen aan een specialist in het vakgebied dat je zoekt. Laat het weten!

Scroll to top