De Vorstin Huisstijl concept

Anja design - DeVorstin

Nieuwe huisstijl

Er werd mij gevraagd of ik een nieuwe huisstijl wilde ontwerpen voor de Vorstin. De huisstijl was redelijk verouderd en veel mensen vonden het om die reden saai geworden. Er moest vernieuwing komen. En aangezien ik voor mijn stage 5 volle dagen in de week op kantoor zat, kreeg ikdeze opdracht.

Ik startte met een vooronderzoek naar andere podia. Ook heb ik bij de Vorstin zelf goed om me heen gekeken. Het is belangrijk dat een podium zijn eigen identiteit heeft en daarom ben ik voor de Vorstin daar ook mee bezig geweest.

Het gebouw is een grote driehoek. Om die reden heb ik gekozen om ook veel hoeken in mijn ontwerpen terug te laten komen. De naam van de Vorstin begint met een V en dat is ook een hoek, het was dus erg leuk om hier mee te spelen en aan de slag te gaan!

Je ziet hier een poster die ik ontworpen heb, in de door mij ontworpen poster template voor de Vorstin. Het logo dat links onderin staat, is een logo waar ik best trots op ben. Het is een V van de Vorstin  maar op z'n kop een muzieknoot, ook is het nog een P van Podium.

Ook heb ik een ontwerp/idee gemaakt voor een nieuwe website en nog een aantal andere logo opties. De Vorstin moet nu zelf kijken of ze iets kan doen met mijn ideeën, het budget is altijd een lastig onderwerp bij een organisatie als deze. Wel heb ik erg genoten van dit project en heb ik er veel van geleerd! Ik hoop mijn ontworpen huisstijl in de toekomst nog terug te zien als ze de huisstijl ook daadwerkelijk gaan gebruiken.

Scroll to top