Over mij

Mijn naam is Anja Wolters en geboren in 1997.
Na een Vrije School achtergrond ben ik gaan inzien hoe vrolijk ik wordt van creativiteit, ik hou hier van!

Ik heb de opleiding Mediavormgeving (Art & Design) op het Creative College (ROC) in Amersfoort afgesloten met een diploma en een bij-baan als ontwerper bij Bizzerd. Hierna ben ik Communicatie & Multimedia Design (CMD) op de Hogeschool Utrecht gaan studeren.

Na 1 jaar CMD waarin ik in verschillende commissies van de studievereniging gezeten heb, heb ik mijn Propedeuse en een eerste Honours ster gehaald. Nu begin ik aan mijn 2e studiejaar CMD en ben ik Voorzitter van de Studievereniging MAD.

Omdat ik een creatief, gemotiveerd en optimistisch persoon ben met een proactieve werkhouding, hou ik van doorwerken en zie overal een uitdaging in.

 

Anjadesign
Scroll to top