Over mij

Mijn naam is Anja Wolters en ik ben geboren in 1997.
Ik ben een enthousiast, leergierig en open persoon. Ik vind het fijn om mensen te kunnen helpen. Problemen zijn er om op te lossen en ik hou er ook van om dingen goed te regelen en te plannen. Ik werk goed zelfstandig maar liever in teamverband, samenwerken met verschillende disciplines vind ik ook erg leuk, leerzaam en waardevol.

In mijn vrije tijd wandel ik graag in de natuur. Bossen en bergen vind ik echt heerlijk! Daarnaast ben ik dol op gezelschapsspellen en boulderen.

Achtergrond informatie
Ik heb de opleiding Mediavormgeving (Art & Design) op het Creative College (ROC) in Amersfoort afgesloten met een diploma en een bij-baan als ontwerper bij Bizzerd. Hierna heb ik Communicatie & Multimedia Design (CMD) op de Hogeschool Utrecht gestudeerd.

Na 1 jaar CMD waarin ik in verschillende commissies van de studievereniging gezeten heb, heb ik mijn Propedeuse met gemiddeld een 8.2 en een eerste Honours ster gehaald bij een project voor de Provincie Utrecht. In het 2e studiejaar CMD ben ik Voorzitter van Studievereniging MAD en heb ik ook hiermee een Honours ster behaald en nog een ster omdat ik het Lustrum event gedurende de corona-tijd voor studenten online georganiseerd heb. In mijn 3e jaar heb ik gedurende mijn stage bij Achmea Investment Management op de Communicatie en Marketing afdeling een cursus Positieve Psychologie gevolgd en hier ook een ster voor gehaald. Daarbij heb ik nog een ander Honours project gedaan over AI en Ethiek. Na mijn stage ben ik de specialisatie Creatieve Industrie gaan volgen waarbij ik multidisciplinair heb leren samenwerken in een startup omgeving met studenten van verschillende opleidingen. Hier ben ik samen met Michiel van den Hazel via Design Thinking begonnen aan onze eigen start-up, BuurBak. Dit is een deelplatform voor aanhangwagens en het werken aan deze startup geeft mij erg veel positieve energie. Ik heb in deze periode ook mijn 6e Honours ster gehaald door een cursus Persoonlijk Leiderschap te volgen. In het 4e jaar heb ik een minor gevolgd bij Open ICT waarbij ik verder kon werken aan BuurBak in samenwerking met een ICT team. Hierin heb ik kennis gemaakt met de rol als Product Owner en Opdrachtgever en heb ik onder andere de branding en UX voor het platform opgezet. Hierna ging ik afstuderen met BuurBak als eigen bedrijf en heb ik me gefocust op het overtuigen van de potentiƫle verhuurders doelgroep, ben ik bezig geweest met gedragsverandering en heb ik met behulp van Design Thinking verschillende oplossingen bedacht, prototypes gemaakt en campagne uitingen getest om dit vervolgens in te kunnen zetten.

Ik heb mijn CMD studie Cum Laude afgerond met Honours en een eigen startup. Ik ben erg trots op dit resultaat maar heb er vooral ook erg veel van geleerd wat voor mij het belangrijkste was.

"Alleen ga je sneller maar samen kom je verder"
- Afrikaans spreekwoord

Scroll to top