Over mij

Mijn naam is Anja Wolters en ik ben geboren in 1997.
Na een Vrije School achtergrond ben ik gaan inzien hoe vrolijk ik wordt van creativiteit, ik hou hier van!

In mijn vrije tijd wandel ik graag in de natuur. Bossen en bergen vind ik echt heerlijk! Ook spreek ik graag af met vrienden om filosofische gesprekken mee te voeren en te fantaseren over een mogelijke toekomst.

Achtergrond informatie
Ik heb de opleiding Mediavormgeving (Art & Design) op het Creative College (ROC) in Amersfoort afgesloten met een diploma en een bij-baan als ontwerper bij Bizzerd. Hierna ben ik Communicatie & Multimedia Design (CMD) op de Hogeschool Utrecht gaan studeren.

Na 1 jaar CMD waarin ik in verschillende commissies van de studievereniging gezeten heb, heb ik mijn Propedeuse met gemiddeld een 8.2 en een eerste Honours ster gehaald. In het 2e studiejaar CMD ben ik Voorzitter van Studievereniging MAD en heb ik ook hiermee een Honours ster behaald. Ik zet dit hier niet neer om op te scheppen, maar omdat ik hier gewoon MEGA trots op ben! Ik ben een erg gemotiveerde meid met een proactieve werkhouding en ik zie overal uitdagingen in.

Dit is een soort motto van mij
"Als het leuk is moet je er voor gaan en alles er uit halen. Als het niet leuk is moet je er het leukste van maken. Als het ECHT niet leuk te maken is, kun je nog proberen te winnen en daarvan genieten."
En met deze gedachten weet ik het telkens weer voor elkaar te krijgen om ieder project goed af te ronden en erg enthousiast te worden/zijn over de opdracht.

Egographic

Dit is een infographic over mijzelf die ik gemaakt heb op basis van een Tarot kaart die dicht bij mij ligt qua eigenschappen. De zwarte woorden zijn dan ook de woorden die bij de kaart horen en de witte woorden zijn eigenschappen van mij die los staan van deze kaart.

Scroll to top